Een gewoon vitaal leven

Strijden voor optimale gezondheid en vitaliteit!

Een gewoon vitaal leven staat voor het streven naar optimale gezondheid, zoveel mogelijk volgens de wetten van de natuur. Gewoon, zoals het zou moeten dus. Alleen dan is de mens in staat alles uit het leven te halen.

In onze wereld is gezondheid echter niet vanzelfsprekend. Daarvoor zul je moeten strijden – met vooral JEZELF. Geen makkelijke reis, maar uiteindelijk alles meer dan waard. Want gezondheid is ons grootste goed en mogelijk voor IEDEREEN. En als er één iemand is die jou kan helpen gewoon vitaal te leven dan ben JIJ dat!

Vitaliteit is het gevoel dat het vandaag de mooiste dag van het jaar is


Advies, inspiratie én motivatie voor een vitaal leven!

Hier deel ik mijn reis en zoektocht naar optimale gezondheid en vitaliteit. Onderwerpen waar ik over schrijf zijn plantaardige voeding, ontgiften, vasten, sporten, zingeving, spiritualiteit, ontspanning en het algehele genezen van het lichaam. Daarnaast streef ik te verklaren waarom de wereld is zoals hij is en wij als mensheid zo onwetend zijn als het aankomt op gezondheid. Ik ben in mijn schrijven volledig onafhankelijk en heb één belangrijk doel; de waarheid achterhalen over (onze) gezondheid en ALLES wat daarmee te maken heeft. Politieke correctheid vind je hier daarom niet, eerlijkheid, positiviteit, transparantie en (eigen) onderzoek wel.


 

Mijn verhaal