Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor bestellingen in de webwinkel van Just Vital zijn simpel en duidelijk, waarvan alleen wordt afgeweken om de klant tegemoet te komen. Door het plaatsen van een bestelling of product wordt aangegeven akkoord te gaan met deze voorwaarden. Voor de aanschaf en gebruik van de producten dien je deze informatie nauwkeurig door te nemen. Just Vital behoudt zichzelf het recht deze voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Medische voorwaarden

Just Vital is niet verantwoordelijk voor het gebruik en werking van de aangeboden producten. Just Vital is niet aansprakelijk voor schade of letsel die het gevolg zijn van de producten of de informatie op de website. Just Vital geeft enkel advies, inspiratie en motivatie van informatieve aard en is geen vervanging voor professioneel – persoonlijk – medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

De verstrekte informatie op de website www.justvital.nl is niet bedoeld als vervanging van diensten en informatie van je (medisch-)professionele adviseurs en/of zorgverlenende instanties. Tevens zijn de adviezen niet bedoeld als diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen, of als medisch voorschrift voor welke medicatie of behandeling dan ook. In geval producten van Just Vital voor medische doeleinden worden aangewend, dient het gebruik ervan uitsluitend na overleg met je medisch behandelaar.

Voedingssupplementen zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid en kunnen als aanvulling gebruik worden op een voedingspatroon. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Klantenservice en contact

Voor alle vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@www.justvital.nl. Just Vital streeft ernaar om alle binnengekomen berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Just Vital | Torenstraat 50 | 3281 XP NUMANSDORP
  • KvK-nummer 66210661
  • Btw-identificatienummer NL072538703B02

 

Bestelvoorwaarden

Nadat een bestelling geplaatst is worden de producten binnen drie werkdagen verstuurd. In de praktijk komt dit vrijwel altijd neer op verzending binnen één werkdag. Alle bestellingen worden per koerier verzonden. Tevens is er de mogelijkheid om een bestelling af te halen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor pakketten tot 20 kilo €4,95 inclusief BTW. Voor België zijn de verzendkosten €12,45 per bestelling tot 20 kilo. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €70,-.

Betaalinformatie

Wanneer je overgaat tot een aankoop, wordt de transactie altijd verwerkt door middel van een beveiligde verbinding. Jouw betaalgegevens worden hierbij niet doorgeven aan de servers van Just Vital en dus ook niet opgeslagen. Just Vital stuurt jouw bestelgegevens door naar leveranciers en verzendpartners voor het afwerken van een gemaakte bestelling.

Zakelijke klanten of speciale verzoeken kunnen op aanvraag worden behandeld. Stuur hiervoor een mail naar info@www.justvital.nl.

Foutieve levering

Just Vital is niet verantwoordelijk voor een foutieve levering, waarbij de informatie van de bezorger (dat wil zeggen, bevestiging van de levering) laat zien dat de zending wel is afgeleverd. In deze gevallen, met name wanneer de bezorger beweert niet aansprakelijk te zijn, behouden wij ons het recht voor om geen terugbetaling of een gedeeltelijke terugbetaling te doen om onze kosten te dekken. Echter, Just Vital streeft altijd naar een eerlijke regeling voor beide partijen in het onwaarschijnlijke geval van een dergelijk zendingsprobleem.

Wijzigingen

Just Vital behoudt zich het recht voor om de producten en diensten te wijzigen, om welke reden dan ook, en zonder voorafgaande kennisgeving, met inbegrip van het recht om de levering van producten en diensten te beëindigen. Lees de voorwaarden regelmatig om op de hoogste te blijven van eventuele wijzigingen.

Retourneren

Als je een artikel wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om dit te melden. Na deze melding wordt het product binnen 14 verwacht op het retouradres. Indien mogelijk in de originele verzendverpakking en het product vanzelfsprekend ongeopend/ongebruikt. De kosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor de klant, tenzij anders afgesproken. Foutieve leveringen kunnen kosteloos geretourneerd worden. Stuur een mail naar info@www.justvital.nl voor het ontvangen van een retoursticker.

Retouradres

Just Vital

Torenstraat 50

3281 XP NUMANSDORP